woensdag 11 februari 2015

Bedankje

Ik kreeg van mijn moeder een te gek cadeau: haar ‘oude’ telefoon (die nog helemaal hip en zo goed als nieuw is). Super blij ben ik er mee.
Ze liet al eens op mijn blog een berichtje achter dat ze ook wel geïnteresseerd was in één van mijn naaisels. Daarom besloot ik iets met het naaimachine te maken om haar te bedanken.Mijn moeder heeft nog wel eens last van haar schouders, dus een lekker warme pittenzak leek me een perfect cadeautje voor haar. Hier in huis hebben we een langwerpige kersenpittenzak en ik spiekte daar voor de afmetingen.

Ik naaide een binnenzak en een aparte buitenzak. Leek me wel fijn om dat ding eens te kunnen wassen en ik wist niet hoe de vulling het in de wasmachine zou houden.Oja, de vulling….
Ik twijfelde lang wat ik zou kiezen. Op verschillende blogs las ik dat mensen rijst gebruikten als vulling. Maar daar las ik ook dat het geurtje van de verwarmde rijst niet zo heel lekker is en dat de rijst vrij snel af koelt….
Toen las ik op dit blog dat rogge nog langer warm blijft dan kersenpitten. EN de geur van warm brood in je nek, dat leek me wel wat.

Even zoeken naar een verkooppunt van rogge, maar het is gelukt: anderhalve kilo biologisch dynamische rogge ging er in de pittenzak.


Dichtnaaien (dit keer niet onzichtbaar met de hand, omdat ik bang was dat er rogge doorheen zou kunnen piepen).Een beetje verstopt, maar mijn label zit er in!Nog een fijne bon erbij, inpakken en klaar om te geven!


2 opmerkingen:

  1. Een heel fijn cadeau, heerlijk warm. Ik leg de zak op de verwarming, zo is hij altijd klaar voor gebruik! En de label heb ik nu ook gevonden!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...