dinsdag 27 januari 2015

Waar is dat heen gevaren?

De afgelopen weken is de zin om te naaien langzaam een beetje weggevaren. Geen zin, geen tijd, geen puf of geen inspiratie om aan een leuk naaiproject te beginnen......
Wel zag mijn bureau er regelmatig uit alsof de boel ontploft was, van stofjes combineren krijg ik blijkbaar niet snel genoeg....
Heb me daarom voor aankomende week voorgenomen weer eens wat kleine, simpele projectjes op te pakken. Misschien dat de zin daar weer mee terug gaat komen!Dus, blies ik het stof van mijn machine (echt!) en begon ik met een (zeer) simpel kussensloop. Op het laatst heb ik er een geometrisch bootje op geborduurd. Dat de zin tot naaien weer snel mag komen aanvaren!


En het 'papieren' bootje van dichtbij. Ik gebruikte paars borduurgaren, vond ik wel mooi passen bij de paarse stoel in de woonkamer. 


Bij het naaien van de achterkant (het zijn twee overlappende achterpanden) vroeg ik me ineens af of er een regel is welk pand over welk pand gaat. Ik heb er nu voor gekozen om de panden zo te naaien dat je er in ieder geval niet van de bovenkant in kijkt.


Leek me het meest logisch, maar ben benieuwd of iemand me kan vertellen hoe het hoort?

2 opmerkingen:

  1. Ik kan je vraag niet beantwoorden, maar wat een leuk detail is dat bootje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk de boven over de onderkant, maar geen idee wat de 'officiele' regels zijn. Tof kussen!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...