Over mijHallo! 

Leuk dat je rond kijkt op mijn blog! 

Ik ben Lieke. Ik ben geboren halverwege de jaren '80, getrouwd met Ruth en mama van Joris. Mensen vinden mij belangstellend, creatief, eerlijk en oprecht. Ik doe de dingen met aandacht. Ik voel me als een vis in het water als ik kan maken, kan creëren, kan ontwerpen en kan uitvinden; soms in mijn hoofd, soms met mijn handen, soms allebei tegelijk. Op mijn blog probeer ik wat te laten zien van mijn maaksels en bedenksels.

In het dagelijks leven zul je me vaak 'bezig' zien met een van deze dingen, het zijn namelijk de dingen waar ik blij van word (in willekeurige volgorde ;)):

Naaien, koken zonder recept, lego, Doritos met saus (nacho cheese zijn favoriet), eindeloos combineren van stofjes/band/knopen, Mad Men, doen van kleine klusjes in huis, melkchocoladerepen met hazelnoten, gebakjes met marsepein, Ruth&Joris, beitels en zwaluwstaartverbindingen, ronddwalen door de bibliotheek, de vuurkorf, Law and order SVU, rondlopen op blote voeten, GTD, koffie, puzzelen, spelen, struinen in tweedehandswinkels of op een rommelmarkt.Wil je me een persoonlijk berichtje sturen of iets meer weten over de dingen die ik maak? Mail me op sendsomeloveblog @ gmail.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...