woensdag 3 december 2014

Wat hebben Flipper, Mr Bean en Free Willy 3 met elkaar gemeen?

De hoezen van deze drie films vond ik afgelopen week in mijn brievenbus.
En nee, niet omdat ik ze besteld had (hebben zelfs geen videospeler meer) en ook niet omdat de Sint me een ongeplande surprise bezorgde.....


Nee, de reden was dat ik via Marktplaats bij iemand 500 knopen kocht en dat de verkoopster zo creatief was om deze drie videodozen te gebruiken als verpakkingsmateriaal!In elke doos zaten flink wat knopen, nog eens extra verpakt in een plastic zak. De drie dozen zaten aan elkaar getaped en daar om heen een papiertje met het adresetiket er op.
Helaas heb ik daar geen foto van genomen. (Ik was veel te gulzig en maakte het pakketje meteen open! ;))


Ik vind het fantastisch als mensen creatief zijn in het hergebruiken van spullen en deze kende ik nog niet. Functioneel en toverde meteen een glimlach op mijn gezicht. Voor mij dus meer dan de moeite waard om het idee te delen.Van de inhoud van de verpakking was ik trouwens ook helemaal in mijn nopjes!
Veel verschillende en unieke knopen, maar ook boven verwachting veel sets.Van deze knopen werd ik in ieder geval instant blij:


Deze knopen zijn iets minder mijn stijl maar worden misschien ooit goede details op een toekomstig verkleedpak of carnavalspak.


Helemaal gelukkig werd ik van de gouden knopen. Zou ik normaal gesproken nooit zelf gekocht hebben of zelfs maar naar gekeken hebben. Nu zijn ze de ideale aanvulling op een perfecte lap 'pietenpakken'-stof die ik vorige week kocht in de coupon-kraam voor €3,-! Samen in een zakje en opbergen voor volgend jaar, oh wat ga ik daar gelukkig van worden!Niets genaaid, maar mijn week is NU al een succes!
Wat was jullie laatste vondst waar je helemaal happy van werd?

2 opmerkingen:

  1. Fantastisch! Ik was al benieuwd wat er zou komen bij het lezen van de titel. Geweldig idee van die vrouw. Veel plezier met je aanwinst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vast erg leuk om te ontvangen en uit te pakken. En wat een slim idee om ze zo te verpakken.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...