woensdag 20 augustus 2014

Fabric, water and rocks / Stof, water en stenen

Picking the right fabrics, trying over and over again to combine the right colors together.... these are the things about sewing that give me so much delight!
Very often there are various piles of fabric on my desk, every time I enter the room I change something in the combinations I made. Sometimes it takes days before I start cutting (yeah, I know, making decisions isn't my number one quality ;)).


De juiste stoffen kiezen, telkens opnieuw proberen om de beste combinaties in kleuren en stoffen te maken.... Dat zijn de dingen van het naaien waar ik ZO blij van wordt!
Regelmatig liggen er grote stapels stoffen op mijn bureau, en elke keer als ik weer binnen kom verander ik iets in de combinaties die ik eerder maakte. Soms duurt het dagen voordat ik begin te knippen (ja, ik weet het, keuzes maken is niet mijn beste kwaliteit ;))


But sometimes there is more than a feeling that it's right... A moment when two fabrics match perfectly together. I just love it when that happens.....
I got inspired by this beautiful picture of turqoise water and grey rocks I found here.

Maar soms is er meer dan een gevoel dat het klopt..... Dan is er een moment dat twee stoffen ineens perfect bij elkaar passen. I just love it when that happens.....
Ik werd ge├»nspireerd door deze prachtige foto van een turquoise zee en grijze rotsen die ik hier vond. 

The turquoise of the water, the structure and color of the rocks. I think they match perfect for a plaid. 
A plaid for those chilly summer/autumn evenings when you don't want to lose the memory of a beautiful summer.....

Het turquoise water, de structuur en kleur van de rotsen. Ik denk dat ze perfect passen voor een plaid. Een plaid voor tijdens die frisse nazomeravonden, wanneer je nog niet de herinneringen aan die prachtige zomer achter je wilt laten.....

5 opmerkingen:

 1. Ik ken dat gevoel, van stoffen en kleuren combineren en weer van gedachten veranderen :-) Mooie vergelijking met die foto van de zee en de rotsen, nice!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, zag inderdaad op jouw blog ook al een paar mooie geometrische stofjes klaar liggen die 'te zonde zijn om in te knippen'!

   Verwijderen
  2. Nu ben ik wel benieuwd naar het resultaat, laten zien als het af is he!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...