woensdag 12 november 2014

Klein tasje voor een klein meisje

Mijn allereerste recept uit het 'zo geknipt' boek! Vond het een heerlijk recept om te naaien, super heldere uitleg en nergens vooruit hoeven denken of het allemaal wel gaat kloppen. Gewoon domweg de instructies volgen, ook wel eens lekker! 
Het tasje maakte ik voor kleine J. die laatst 1 jaar werd. Nog maar eens gefeliciteerd kleine meid!Heb de stof nergens verstevigd omdat mijn voeringstof vrij stijf was. Dat geeft meer dan genoeg stevigheid. Helaas bedacht ik me te laat dat de hengsels alleen bestaan uit buitenstof, daardoor zijn ze wat slap. Volgende keer dus toch maar vlieseline tussen strijken. Een klein spiekje in de binnenkant:


Joris probeerde het tasje alvast even uit. Ook uitstekend geschikt voor blokken, zo blijkt!8 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Dank je, het patroon is ook echt een perfect maatje voor de kleintjes!

   Verwijderen
 2. Hij is super leuk geworden! Behalve een klein meisje, was het vast ook een heel blij meisje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik de mama mag geloven was het inderdaad een blij meisje! Hoewel, dat is het eigenlijk altijd wel geloof ik. :)

   Verwijderen
 3. Leuk detail die knoopjes! Dat tasje staat ook nog op m'n verlanglijstje voor nichtje van Tibo, maar eerst het boek aanschaffen :-) Zo geknipt 2 heb ik hier wel al liggen (omgekeerde volgorde I know) Heel leuk stofje ook voor een klein meisje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, die lagen toevallig nog in mijn voorraad. Niet meer genoeg van alles in een kleur, maar vond dit ook wel grappig. Benieuwd naar het tasje, misschien dat de sint je het boek nog wel bezorgd?

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...